0
Under review

IP camera stop streaming after bOS 4.5 update

Nadim 6 months ago in Devices / Cameras updated 5 months ago 10

Hello everyone

after  bOS 4.5 update the ip cameras no longer working and streaming !

any ideas ?

Under review

Hello,

did you check that all settings for the camera in bOS are set correctly? Also, did you try to connect to the camera directly. You cal also try adding IP camera into the configuration again and see if it's working.

Best regards.

  • did you check that all settings for the camera in bOS are set correctly? its not new cameras, it was working before with same settings 
  • Also, did you try to connect to the camera directly? yes and its working, i have more than 150 ip camera
  • You cal also try adding IP camera into the configuration again and see if it's working. did that with no luck.

Camera discovery works great in past versions but in latest ones seems to be broken.

Same issue is happening to me. Configuration is the same as before, but no streaming now.

Hello,

we can schedule a teamviewer session regarding this and try to resolve the issue.

Best regards.

Is there allready a solution fot this problem?

I have the same issue.

Hello,

did you try updating to the latest version? Some camera issues were fixed in the latest release.

Best regards.

+1

Hi,

I’ve recently updated the server, but it’s still the same: no streaming. 

Thank you for the effort!

Best regards,

Hello,

which camera are you using? Also, did you try using both ONVIF and manual configuration for the streaming?

Best regards.

Samsung IP cameras