0
Under review

After update 4.10.3

D D 6 months ago in Devices / Cameras updated by ComfortClick Support 5 months ago 11

The cameras stopped working on application for mobile phone after update.

Is there any solution for that?

Under review

Hello,

which mobile phone are you testing? Android or iOS? Are you using stream or snapshots?

Best regards.

Hi,

Android devices...

Versions: 9, 12, and 14 (all not working, it was working before update)

Stream setting in bOS: 12fps

(HiLook camera)

(bOS server: JIGSAW CC-J-2)

Lp Danej 

Hello Danej,

try switching to snapshots and see if the camera starts to work.

Best regards.

Hi!

I looked online how to set up picture feed for my cameras.

I'm still not 100% that I got the right information for that setting.

But no pictures appears on CC app.

In Themes on "screen" --> Setting MPEG Support / Enable Streaming from True to False

In IP camera setting --> Snapshot

Use Digest : True

JPEG Source: http://%u:%p@%ip/ISAPI/Streaming/Channels/2/picture or http://%u:%p@%ip/Streaming/Channels/2/picture

Refresh time: 2000


Hello Danej,

that is correct, in the theme, if you switch in the Theme Enable streaming from True to False, bOS will use the snapshots to display the camera.

After changing that, is the camera footage still not visible in your app? Did you perhaps also try the Client on Windows? Is there the problem the same?

Best regards.

Hi!

Yes I checked there also... Windows 8 and 11

Hello,


we're making some changes and improvements with the new update, perhaps even a new beta that might come out next week that addresses some of the issues with the cameras with the latest update.


Best regards.

Ok. Will wait for the beta, and report back.

Beta update

4.10.5b


Nope... Not working.

Not on Android and not on Windows

Lp Danej

For me - on jigsaw(4.10.4) the stream for a single camera is not working either, it may load one snapshot but that does not update, disconnect/reconnect does not fix, driver shows as connected...
But on windows server that is running on 4.10.4 I have 16 cam streams running without problems... streams are coming from NVR all hikvision cams.

Hello Danej,

I'd suggest opening a ticket in our ticketing system on our website and we can arrange for a short remote session and check the issue together and try to troubleshoot the problem futher.

Best regards.