0
Under review

LG Tv connection, NO ACK

Jef Wijns 6 months ago updated by Daniel Czibolya 3 weeks ago 13

when i try to connect my lg tv i get the following out message in my visu.

he first time I allowed this on my lg tv...

With friendly greetings

+1
Under review

Hello,

can you provide additional information regarding your TV? What model is it? Do you have both IP and MAC set under your LG TV settings?

Best regards.

Hey,


There was another thread/topic on this where i posted my TV's info also but i'll try here again. I have the same No-ACK error. 
TV is LG55SJ850V Software version is 05.80.55. Both ip and mac fields are in place and ive confirmed the linking many times on the tv. 

Best regards

Dear

Here you can find all the info, i dont now how to get akc.

I know probably it's a stupid question... but on your device, the Enable option is currently False.

Have you turned it on?

Best regards

Yes I turned it on already but turned it off after it didn't work because I get an error all the time that there is no ACK in my visu.
That's why I turned it off

not a stupid question, it could have been;)

+1




I have had the same problem for a long time

Thanks for your respond! I hope they can solve it!

Hello,

when you try to connect to the TV using bOS, there should be a pop up message on the TV, you need to confirm it in order to make the connection work. Make sure the TV is on and ready to connect when you try to control it with bOS and make sure you confirm the connection on the TV.

Best regards.

i already have comfirm this messgade but it does not help

Hello,
I have the same problem.
This is not a TV problem because the NODE-RED control works correctly...


Best regards.

Hello,
I have the same problem. Older LG tv works fine, on newer models "NO ACK" error message. :(

Hey, have you tried it with the new beta update too? My Tv still gets some no ack's but it works when its connected. Turning on the Tv works better than turning it off, at least with Alexa, its able to turn it on, but when the driver is not connected i usually open bOS app and turn it off from there.

Hello! Yes im on 4.7.19 still not work.